Om os

/
Om os

Soso Copenhagen

Med en drøm om at forene bæredygtighed og mode begyndte rejsen for Soso Copenhagen. Efter lange snakke, planlægning, bestilling af varer, opsætning af webshop og ikke mindst en global epidemi(!) lykkedes det endelig at åbne Soso Copenhagen den 18. oktober 2020 med et brag af et pop-up event i midten af København. Med vores idé om at genskabe den almindelige shopping oplevelse vil vi bringe mere viden og mere værdi til alle jer derude! Vi vil have langt flere til at få øjenene op for bæredygtigt tøj. Så hvad mener vi med bæredygtigt tøj? På de følgende sider kan du læse mere om hvad bæredygtighed og certificeringer egentlig betyder for Soso Copenhagen. For hos os handler det nemlig ikke kun om miljøet, det handler også om at være social ansvarlig og tage hånd om de mennesker, som rent faktisk producerer vores tøj. Alle fra landmanden til syersken skal have ordentlige arbejdsforhold og en ordentlig løn. Derfor sørger vi for at håndplukke de fedeste styles fra de mest bæredygtige brands verden over, så du har mulighed for at få fat i alt det flotte og lækre bæredygtige tøj, som der rent faktisk findes. Det betyder, at når du vælger at købe noget fra Soso Copenhagen, så vælger du at købe noget, som er økologisk, bæredygtigt og socialt ansvarligt! Vi håber, at gøre det simpelt og enkelt at vælge bæredygtigt tøj og du er altid velkommen til at stille os spørgsmål, komme med gode idéer eller deltage i vores løbende pop-up events, som kommer til at finde sted i alle Danmarks storbyer. Til vores events kan du udover at mærke og prøve tøjet også opleve oplæg om bæredygtighed, spændende viden samt tips og tricks til en mere bæredygtig hverdag.

Vi håber, vi ses!

Navnet Soso står for Someway Somehow og someway somehow er vi sikre på at vi sammen kan skabe en bæredygtig fremtid, og vi håber, at I har det på samme måde!

For hver t-shirt, kjole eller bukser I køber hos os hjælper I os med at skubbe modeindustrien i den rigtige retning, så vi sammen kan skabe en bedre fremtid både for os, for vores børn og for vores børnebørn. 

Soso Copenhagen

Vores Mission

Soso Copenhagen vil være modeshoppernes foretrukne destination! Ikke med nye kollektioner hver uge og fokus på modetendenser som skifter hvert andet sekund, men med håndplukkede, klassiske og tidsløse styles, som også er bæredygtige.

Vores Vision 

Soso Copenhagens vision er at gøre modeindustrien bæredygtig, og sørge for at der bliver skabt bedre forhold for alle, der arbejder inden for tøjindustrien.

Team Soso

Teamet bag Soso Copenhagen er søskende Malie og Daniel samt Alexandra. Med alsidige kompetencer og erfaring inden for bæredygtig mode, håber de at skabe en anderledes shoppingoplevelse, som gør bæredygtig mode både tilgængeligt og det foretrukne valg for alle.

Co-founder & Co-owner

Co-founder & Co-owner

Co-founder & Co-owner

Begynd ved at indtaste din søgning, og tryk 'enter' for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.