BÆREDYGTIGT OG ØKOLOGISK TØJ

Hos Soso Copenhagen arbejder vi kun med brands, som lever op til strenge krav om hensyn til miljøet, råmaterialer, arbejdsforhold og vores helbred.  Det er til fordel for dig, miljøet og dem som producerer tøjet.

Med bæredygtigt og økologisk tøj behøver du ikke bekymre dig om rester af farlige kemikalier, dårlige arbejdsforhold eller uholdbare råmaterialer. Ved hjælp af uafhængige  certificeringer, kan vi garantere, at det du køber er ok! De virksomheder vi samarbejder med lever op til en lang række af krav, så du ikke behøver føle dig usikker om forholdene.

For at få certificeringerne og beholde dem bliver marker, fabrikker og virksomheder tjekket løbende.

På planlagte og ikke-planlagte besøg bliver hele værdikæden testet og verificeret. På den måde garanteres du som forbruger, at det du køber er et ansvarligt produceret produkt, som er bæredygtigt og økologisk. De forskellige organisationer tjekker fx om der er blevet anvendt sprøjtegifte, og hvad fabriksarbejderne får i løn. Er du blevet nysgerrig på at lære mere?

Klik på de forskellige billeder og læs mere om de certificeringer det tøj, vi sælger, har.

Husk også logoerne. Så kan du kigge efter dem, ligemeget hvor du handler. Så er det forhåbentligt nemmere for dig at handle bæredygtigt fremover.

Selvom det kan være mere bæredygtigt at købe brugt er det for Soso Copenhagen en mærkesag at ændre selve tøjbranchen, og de forhold der er på nuværende tidspunkt i størstedelen af den branche. Der er brug for ændringer, og derfor startede vi Soso Copenhagen.

Vi vil gøre bæredygtig mode mere tilgængeligt for alle.

Hvis du mangler svar på noget efter at have klikket igennem vores forskellige sider, så er du naturligvis altid velkommen til at skrive til os på info@sosocph.dk! Så vil vi med glæde besvare dine spørgsmål omkring bæredygtighed og økologi inden for modebranchen.

Du kan også følge med inde på vores Facebook eller Instagram side

Her viser vi løbende nye produkter og deler viden og information om bæredygtigt og økologisk tøj og bæredygtighed helt generelt.

Er du i tvivl om et brand er bæredygtigt? Brug good on you til at slå brands op og se, hvor bæredygtige de er. 

Du kan også læse mere om bæredygtighed og tøj hos Forbrugerrådet TÆNK her.

Share this post

There are no comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Begynd ved at indtaste din søgning, og tryk 'enter' for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.